www.radiohej.com

VÄDER

Stockholm °C
Göteborg °C
Malmö °C
  24.06.2024 Wetter Ostsee

Historia

Svensk-Turkiska Riksförbundet (STRF) bildades 2003 och består av 15 föreningar från nio städer (Stockholm, Malmö, Göteborg, Varberg, Norrköping, Västerås, Eskilstuna, Linköping och Jönköping) och har 3800 medlemmar. STRF är ett nytt riksförbund som har sitt säte i Göteborg. STRF har bildats av andra generationens svensk-turkar. Visionen är att vi vill bli en av de bästa organisationerna på att ta fram, testa och implementera integrationsfrämjande åtgärder. En viktig fråga inom våra föreningar under de senaste åren har varit att bygga och vidareutveckla olika plattformar där ungdomar och vuxna kunnat samlas i olika aktiviteter och verksamhet.

Under de senaste tolv åren har vi som andra generationens svensk-turkar byggt upp en plattform för ungdomar inom Turkiska Ungdomsförbundet (TUF). Resultatet av detta har visat sig tydligt genom att fler ungdomar med turkisk bakgrund har börjat engagera sig inom föreningslivet och det svenska samhället. Majoriteten av våra vuxna och ungdomar bor fortfarande i de segregerade orterna, men har lyckligtvis börjat se en ljusare framtid och möjligheterna i Sverige. En betydande orsak till detta är naturligtvis våra aktiva ledare i dessa orter som har kunnat visa andra perspektiv och övertygat våra ungdomar att det går att lyckas och att de inte skall ge upp på förhand.

Dela med andra

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner

Senaste Aktivitet

İsveç kurumlarında, Türk Sivil Toplum Örgütleri'ne karşı yürütülen karalama kampanyasına cevabımızdır. STRF,Mahkeme Kararlarını uygulamamakta ısrar eden...

Aktuella evenemang

Moğollar konseri ve Eğlence 21/12 Södra Teatern!!! Anadolu Rock...
KÜCÜK BIR ÖYKÜ BU/EN LITEN BERÄTTELSE Datum : Måndag 22 december kl 19 ...
  Nilgün Belgün’ün hayat hikayesinden ve anılarından yola çıkarak...

ANVÄNDARE